Davutoğlu'ndan 'Onur Şener' paylaşımı: Gittikçe yaygınlaşan şiddet kültürünün en can yakıcı örneklerinden

Davutoğlu'ndan 'Onur Şener' paylaşımı: Gittikçe yaygınlaşan şiddet kültürünün en can yakıcı örneklerinden

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Ankara'da bir mekanda "istek şarkı" sebebiyle tartışma yaşadığı müşterilerce öldürülen müzisyen Onur Şener için bir taziye mesajı yayımladı. Davutoğlu, toplumda şiddet kültürünün yaygınlaştığına dikkat çekerek "Ankara’da müzisyen Onur Şener’in vahşice katledilmesi toplumda gittikçe yaygınlaşan şiddet kültürünün en can yakıcı örneklerinden biridir. Katiller en ağır şekilde cezalandırılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Ankara'da bir mekanda üç müşteri ile müzisyen Onur Şener arasında istek şarkı nedeniyle çıkan kavgada Şener öldürüldü. Şarkıcı Haluk Levent, saldırganların ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş, diğerinin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'nde (TAI) mühendis olarak görev yaptığını iddia etti.

Kan donduran cinayetin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Onur Şener için bir taziye mesajı yayımladı. Gelecek Partisi lideri, mesajında toplumda şiddet kültürünün yaygınlaşmasına vurgu yaptı.

o.jpgOnur Şener

'KATİLLER EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI'

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Ankara’da müzisyen Onur Şener’in vahşice katledilmesi toplumda gittikçe yaygınlaşan şiddet kültürünün en can yakıcı örneklerinden biridir. Katiller en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Merhumun ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN