Haluk Levent'ten çarpıcı iddia: Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş

Haluk Levent'ten çarpıcı iddia: Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş

Ankara'da bir mekanda çıkan tartışma sonrası öldürülen müzisyen Onur Şener'in katil zanlıları ile ilgili şarkıcı Haluk Levent çarpıcı bir iddiada bulundu. Levent, katil zanlıların ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş, diğerinin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'nde (TAI) mühendis olarak görev yaptığını iddia etti.

Ankara'da bir mekanda üç müşteri ile müzisyen Onur Şener arasında istek şarkı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası olay büyüyerek kavgaya dönüştü, çıkan kavgada müzisyen Şener hayatını kaybetti. Şener'in hayatını kaybettiği olayla ilgili şarkıcı Haluk Levent, saldırganların kimliğiyle ilgili iddiada bulundu.

Şarkıcı Haluk Levent, Ankara Çayyolu'nda bir mekanda çalışan müzisyen Onur Şener'in hayatını kaybettiği 'istek şarkı cinayeti'yle ilgili sosyal medyadan iddialarda bulundu. Levent, saldırganların ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş, diğerinin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'nde (TAI) mühendis olarak görev yaptığını iddia etti.

Haluk Levent, önce hayatını kaybeden müzisyenle ilgili taziye mesajını paylaşarak, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." dedi.

Levent daha sonra "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar" şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN