Haluk Levent: Konser geliri, Onur’un kızının eğitim masrafları için harcanacak

Haluk Levent: Konser geliri, Onur’un kızının eğitim masrafları için harcanacak

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından bu akşamki konserinin gelirini Ankara'daki bir eğlence mekanında istek şarkılarını söylemediği gerekçesiyle katledilen müzisyen Onur Şener'in küçük kızının eğitim masrafları için harcanacağını belirtti.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında istek şarkılarını söylemediği için 3 kişi tarafından katledilen Onur Şener'in kızının eğitim masrafları için harcanacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla bu akşam Kuruçeşme Paraf Açık Hava’da konserinin olduğunu bildiren Levent, "Elimden başka bir şey gelmiyor" diyerek şu ifadeleri paylaştı:

"Bu akşam Kuruçeşme Paraf Açık Hava’da konserim var. Bu konserden tarafıma düşen gelir müzisyen kardeşim Onur’un küçük kızının tüm eğitim masrafları için harcanacak. Bu akşam Onur Şeref için söyleyeceğiz şarkıları. Elimden başka bir şey gelmiyor"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN