Davutoğlu'ndan 'sansür yasası' tepkisi: Demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz

Davutoğlu'ndan 'sansür yasası' tepkisi: Demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, siyasette tartışmalara neden olan sansür yasasının meclisten geçmesine sert tepki gösterdi. İktidara 'ey koltuklarını korumak için ne yapacağını şaşıran iktidar sahipleri' sözleriyle seslenen Davutoğlu, ''Yazık size demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz'' dedi.

Kamuoyunda ‘sansür yasası' olarak bilinen Basın Kanunu'nda değişiklik içeren 40 maddelik teklifin birçok maddesinin TBMM’de kabul edilmesine tepkiler büyüyor. Yasaya son olarak bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi.

AK Parti'ye ''Ey koltuklarını korumak için ne yapacağını şaşıran iktidar sahipleri'' sözleriyle seslenen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

''Hiç yasayla falan uğraşmayın, oldu olacak interneti kesin, gazeteleri, TV’leri kapatın Cumhurbaşkanını mutlu etmek için bir de pembe gazete basın! Yazık size demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN