Davutoğlu'ndan 'sansür yasası' tepkisi: Demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz

Davutoğlu'ndan 'sansür yasası' tepkisi: Demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, siyasette tartışmalara neden olan sansür yasasının meclisten geçmesine sert tepki gösterdi. İktidara 'ey koltuklarını korumak için ne yapacağını şaşıran iktidar sahipleri' sözleriyle seslenen Davutoğlu, ''Yazık size demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz'' dedi.

Kamuoyunda ‘sansür yasası' olarak bilinen Basın Kanunu'nda değişiklik içeren 40 maddelik teklifin birçok maddesinin TBMM’de kabul edilmesine tepkiler büyüyor. Yasaya son olarak bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi.

AK Parti'ye ''Ey koltuklarını korumak için ne yapacağını şaşıran iktidar sahipleri'' sözleriyle seslenen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

''Hiç yasayla falan uğraşmayın, oldu olacak interneti kesin, gazeteleri, TV’leri kapatın Cumhurbaşkanını mutlu etmek için bir de pembe gazete basın! Yazık size demokrasi tarihine kara bir leke bırakıyorsunuz.''

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN