Davutoğlu'ndan Şehir Üniversitesi paylaşımı: Öğrencilerin hayallerine zincir vuruldu

Davutoğlu'ndan Şehir Üniversitesi paylaşımı: Öğrencilerin hayallerine zincir vuruldu

Üç yıl önce borçları nedeniyle önce kayyuma devredilen ve ardından da Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılan Şehir Üniversitesi'ne yönelik yıl dönümünde tepkiler devam ediyor. 'Şehir Hepimizin' adlı sosyal medya hesabından üniversite kampüsünün eğitime devam ettiği dönemde çekilen ve son halini gösterilen fotoğraflar paylaşıldı. Mesajı Gelecek Partisi lideri Davutoğlu da paylaştı.

Üç yıl önce borçları nedeniyle önce kayyuma devredilen ve ardından da Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılan Şehir Üniversitesi'ne yönelik yıl dönümünde tepkiler devam ediyor. Şehir Hepimizin adlı sosyal medya hesabından üniversite kampüsünün eğitime devam ettiği dönemde çekilen ve son halini gösterilen fotoğraflar paylaşıldı. 'Eski-yeni' fotoğraflarda üniversite kampüsünün atıl durumda bırakıldığı etrafın otlar tarafından sarıldığı görüldü.

'UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ'

Şehir Hepimizin adlı hesaptan paylaşılan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da alıntılayarak kendi kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeler kullanıldı:

“Hatırla üç yıl önce bugün yalnızca bir binanın kapılarına zincir vurulmadı. Üniversite fikrine, aramak, anlamak, paylaşmak misyonuna ve en önemlisi öğrencilerin hayallerine zincir vuruldu. Bizler unutmadık, unutturmayacağız da. Şehir 'Hepimizin' demeye devam edeceğiz!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN