Davutoğlu'ndan Soylu'ya BAE tepkisi: Sizi oraya hangi rüzgar attı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Birleşik Arap Emirlikleri 15 Temmuz'un Amerika ile beraber failidir" açıklamasının ardından BAE'ye ziyaret gerçekleştiren Süleyman Soylu'yu eleştiren Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, "Anlatın bu millete, bu şehitlere, bu gazilere sizi oraya hangi rüzgar attı sayın Soylu. Siz asıl sebebe gelin" diyerek tepki gösterdi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinin ardından Soylu'nun daha önceden söylediği sözlerini hatırlatarak videolu bir eleştiri yöneltti.

SİZİ ORAYA HANGİ RÜZGAR ATTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Birleşik Arap Emirlikleri 15 Temmuz'un Amerika ile beraber failidir, net" açıklamasının ardından "Ülkemiz ve milletimiz adına dost ve kardeş Birleşik Arap Emirlikleri'nin milli gününü kutluyoruz" demişti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "15 Temmuz'un faili gerçekten Birleşik Arap Emirlikleri ise bu kesilen pasta 251 şehidimizin kanlarının kutlaması mı? Kim derdi ki şehitlerin kanı yerde kalmayacak diye esip gürleyen bu cengaver bakan gün gelip tıpış tıpış Birleşik Arap Emirlikleri yolcusu olacak. O halde anlatın bu millete, bu şehitlere, bu gazilere sizi oraya hangi rüzgar attı sayın Soylu. Siz asıl sebebe gelin."

SORGULAYACAKLAR

Davutoğlu şöyle devam etti:

Siz örgütü lideri ilan ettiğiniz kişi gelmez mi ellerinize. Nasıl susturulduğunu izlemediler mi sanırsınız. Ne yapsınlar sizin bu U dönüşlerinizi. Hepsi birden taş mı bağlasın 251 şehidin yakını, dostu. Yoksa onlar da gerçek yüzünüzü görüp menfaatleriniz için 15 Temmuz'un ardına saklanma rolleri yapmanızı sorgulasınlar mı artık? Sorgulayacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN