Demirtaş DBP gözaltılarına tepki gösterdi: AKP'nin seçim çalışması devam ediyor

Demirtaş DBP gözaltılarına tepki gösterdi: AKP'nin seçim çalışması devam ediyor

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DBP'ye düzenlenen polis baskını ve aralarında DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır’ın da bulunduğu gözaltılara ilişkin "AKP’nin yargı eliyle seçim çalışması devam ediyor. DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayırdır ile çok sayıda partili, ev baskınlarıyla gözaltına alındı. Diyalog yerine zulmü seçtiğinize göre bunun siyasi sonuçlarını da peşinen kabul etmiş oluyorsunuz. Hayırlısı olsun!" yorumunu yaptı.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Demokratik Bölgeler Partisi’ne (DBP) yönelik polis baskını ve gözaltılara sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Demirtaş, aralarında DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır’ın da bulunduğu gözaltılara yönelik "AK Parti'nin yargı eliyle seçim çalışması" dedi.

'SİYASİ SONUÇLARINI DA PEŞİNEN KABUL ETMİŞ OLUYORSUNUZ'

İktidarın "diyalog yerine zulmü seçtiğini" vurgulayan Demirtaş’ın açıklaması şöyle:

“AKP’nin yargı eliyle seçim çalışması devam ediyor. DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayırdır ile çok sayıda partili, ev baskınlarıyla gözaltına alındı. Diyalog yerine zulmü seçtiğinize göre bunun siyasi sonuçlarını da peşinen kabul etmiş oluyorsunuz. Hayırlısı olsun!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN