Demirtaş'tan 'asgari ücret' paylaşımı: Morfin vermek ile aynı

Demirtaş'tan 'asgari ücret' paylaşımı: Morfin vermek ile aynı

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yıl için asgari ücreti 8 bin 506 lira açıklamasının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Demirtaş, "Bu hiçbir sorunu çözmeyecek. Bacağı kırık hastaya kırığı tedavi etmek yerine, hasta acı hissetmesin diye morfin vermek ile aynı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı için asgari ücreti 8 bin 506 lira olarak açıkladı. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücretle ilgili "Bu hiçbir sorunu çözmeyecek. Bacağı kırık hastaya kırığı tedavi etmek yerine, hasta acı hissetmesin diye morfin vermek ile aynı" değerlendirmesinde bulundu.

Demirtaş, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Asgari ücret 8500 lira olarak belirlendi. Bu hiçbir sorunu çözmeyecek. Bacağı kırık hastaya kırığı tedavi etmek yerine, hasta acı hissetmesin diye MORFİN vermek ile aynı. 3 ay içinde geçmiş yıllardan bile daha kötü alım olacak. Maaşlar eriyip gidecek. İzleyip, görelim"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN