Demirtaş ‘kararsızlara’ dikkat çekti: Büyük kızımı ikna etmeye çalışacağım

Demirtaş ‘kararsızlara’ dikkat çekti: Büyük kızımı ikna etmeye çalışacağım

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ilk kez oy kullanacak büyük kızının kararsız olduğunu ve ikna etmeye çalışacağını belirterek, "Siz de etrafınızda kararsız kim varsa ikna etmeye çalışın lütfen" ifadelerini kullandı.

Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerini kararsız seçmenleri ikna etmeye çağırdı. Demirtaş, uzun süredir paylaşımlarıyla yaklaşan seçimlere dair öneri ve eleştirilerde bulunuyor.

Seçimde ilk kez oy kullanacak olan büyük kızının da kararsız olduğunu belirten Demirtaş'ın paylaşımı şöyle:

“Merhabalar, nasılsınız? Ben biraz heyecanlıyım da. Bugün açık görüş günü. Başak ile kızlarımız birazdan gelecekler. Büyük kızımız ilk kez oy kullanacak, ‘Kararsızım baba’ diyordu, ikna etmeye çalışacağım. Siz de etrafınızda kararsız kim varsa ikna etmeye çalışın lütfen.”

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN