Demirtaş'tan gençlere ve kadınlara motivasyon çağrısı: Seçimin kazanılmasını siz sağlayacaksınız

Demirtaş'tan gençlere ve kadınlara motivasyon çağrısı: Seçimin kazanılmasını siz sağlayacaksınız

HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, seçimlerin kazanılması için genç ve kadın seçmenlere çağrıda bulundu. Seçimin kazanılmasındaki sırrın yüksek motivasyon ve moralden geçtiğini ifade eden Demirtaş, ". Eğer acıların ve yaraların vereceği duygusallığa yenilir de öfkelenirseniz kontrolü kaybedersiniz ve adam kazanır!" uyarısında bulundu

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş, seçimlerle ilgili uyarılarda bulunurken özellikle genç ve kadın seçmenlere motivasyonlarını yüksek tutmaları için tavsiyede bulundu.

Muhalefetin adayının belli olmadığı bir ortamda demokrasi için en geniş katılımın sağlanması çağrısında bulunan Demirtaş, motivasyon çağrısında bulundu.

'SEÇİMİN KAZANILMASINI SİZ SAĞLAYACAKSINIZ'

Demirtaş'ın Artı Gerçek'te kaleme aldığı yazı şöyle:

"Seçmeni motive, mobilize edemezseniz heyecan, coşku, umut yaratamazsanız taziyeye gider gibi kederli, hüzünlü bir kampanya yürütürseniz sonuç önceden bellidir: Kaybedersiniz! Edirne Cezaevindeki bir hücreden, özellikle genç ve kadın arkadaşlarıma bir çağrı yapmak istiyorum. Bu seçimin kazanılmasını siz sağlayacaksınız. Heyecan, neşe, zeka, mizah, akıl, sezgi ve sabır… İşin sırrı buradadır. Çektiğiniz acılar ve bizlere yaşatılanların yol açtığı travmalar bu özelliklerinizi seçim kampanyasında öne çıkarmanıza engel olursa kaybederiz!"

'KONTROLÜ KAYBEDERSİNİZ ADAM KAZANIR!'

Kampanya sürecinde bazı iyi niyetli dostlarınız ve tabii ki daha çok da kötü niyetli rakibiniz size sürekli acılarınızı hatırlatacak, yaralarınızı kaşıyacak ve sizde yeni yaralar açacaktır. Eğer bu acıların ve yaraların vereceği duygusallığa yenilir de öfkelenirseniz kontrolü kaybedersiniz ve adam kazanır! Sonrasında size daha büyük acılar yaşatmaya devam eder. Evet gençler, kadınlar var mısınız hep beraber önce motivasyonu, morali, neşeyi, coşkuyu yakalamaya? O halde birbirimizi takip etmeye devam edelim ve birbirimize güvenelim."

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN