Demirtaş'tan memur ve emekli zammı eleştirisi

Demirtaş'tan memur ve emekli zammı eleştirisi

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, memur ve emekli maaşlarına yönelik yapılan zamma dair eleştirilerde bulundu. Demirtaş, "İşin şakasının olmadığı, memur ve emekli maaş artış oranında bir kez daha görüldü. Yıllardır Saray zenginleşirken halk fakirleşiyor" ifadelerini kullandı.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde altı senedir tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün açıklanan memur ve emekli maaşlarına 2023'ün ilk altı ayı için yapılan yüzde 25 zamma yönelik eleştirilerde bulundu.

Demirtaş, “Bu seçimde sadece iktidarı seçmeyeceğiz, gelecek yüz yılımızı belirleyeceğiz. Şakası yok yani. İşin şakasının olmadığı, memur ve emekli maaş artış oranında bir kez daha görüldü. Yıllardır Saray zenginleşirken halk fakirleşiyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN