Denizler palamutla coştu tezgahlar şenlendi! Fiyatı 50 TL’ye kadar düştü

Denizler palamutla coştu tezgahlar şenlendi! Fiyatı 50 TL’ye kadar düştü

Bu sezon denizler palamutla coştu tezgahlar şenlendi. Sinop’ta da balıkçı tezgahlarını şenlendiren palamudun fiyatı 50 TL’ye kadar düştü.

Sinop’ta balık sezonunun açılmasıyla beraber tezgahlarda da bereket yaşanmaya başladı. Çeşit çeşit boydaki palamutların fiyatı 50 TL’den satışa sunuldu.

PALAMUTLA BİRLİKTE FİYATLAR UCUZLADI

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Sinop’ta da tezgahlardaki yerini alan palamut, boyutuna göre değişen fiyatlarla alıcı buluyor.

sinopta-palamut-50-tlye-dustu-1.jpg

Fiyatı 50 TL’ye kadar gerileyen palamudun yanı sıra tezgaha çıkan kefal ve çipura 100’er TL’den, levrek 500 TL’den, somon da 300 TL’den alıcı buluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN