Depremde acı çığlıklar! 'Annem kaldı içeride'

Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem meydana gelip, birçok ilde artçı depremlerin devam ettiği bildirilirken, Gaziantep Islahiye’den gelen görüntülerdeki acı çığlıklar yürekleri dağladı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli, çok sayıda ilde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki deprem ve ardından meydana gelen artçılarda çok sayıda can kaybı ve yıkım yaşandı. Depremin etkilediği bölgelerden Gaziantep Islahiye'den de acı görüntüler ortaya çıktı.

Videoda bir kadının çığlıkları duyuldu. Bir kişi çekim yaparken arkadan çığlık çığlığa bir kadının yardım istediği anlar herkesi korkuttu. Islahiye’de yaşayan kadının “Annem içeride kaldı” dediği duyuldu. Görüntülerde birçok kişinin sokağa çıktığı görüldü.

'AMBULANS FALAN YOK MU?'

Başka bir vatandaşın, "Kimse girmez içeriye, hep cam parçası" dediği duyurulurken başka bir vatandaş ise "Ambulans falan yok mu?" diye isyan ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN