Depremin eli kulağında! Geceki 4,3'lük depremin ardından 'Tehlike dünden daha fazla' diyerek uyardı

Depremin eli kulağında! Geceki 4,3'lük depremin ardından 'Tehlike dünden daha fazla' diyerek uyardı

Ülkemizin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Gece saatlerinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından korkutan açıklama geldi. Deprem uzmanı açıklamasına göre, depremin eli kulağında. Deprem tehlikesinin dünden daha fazla olduğunu açıkladı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de depremler bitmek bilmiyor. Her yeni bir gün farklı bölgelerde farklı büyüklüklerde deprem meydana geliyor. Gece saatlerinde yaşanan Muğla depremi hakkında korkutan uyarı geldi. Tehlike dünden daha fazla...

DEPREMİN ELİ KULAĞINDA

Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen deprem bölge halkını korkuttu. Gece saat 00.40 sularında yaşanan depremin büyüklüğü 4,3 olarak ölçüldü. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) paylaşımına göre, depremin derinliği 14 kilometreyi buldu. Yaşanan depremin ardından deprem uzmanından korkutan uyarı geldi.

gdh9eonxmaecq05.jpg

TEHLİKE DÜNDEN DAHA BÜYÜK

Prof. Dr. Osman Bektaş, Muğla depremine dair sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Ülke gündemine oturan 4.3 Muğla depremini işaret ederek, Ege'de beklenen deprem tehlikesinin dünden daha fazla olduğunu söyledi.

Bölgedeki büyük gerilmelerin sebebi olarak Girit - Rodos dalma - batma zonunu işaret ederek, "Son bir yıl boyunca kuzeye aktardığı stres Muğla ve çevresindeki fayları sürekli gererek BATI ANADOLU DEPREM KÜMESÎNİN dahada büyümesine zorluyor." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN