Depremin yerle bir ettiği Hatay'dan 51 saat sonra sevindiren haber

Kahramanmaraş merkezli Pazarcık'ta 7.7 ve Elbistan'da 7.6 şiddetinde meydana gelen depremde can kaybı sayısı 6 bine dayandı. Afette 3. güne girilirken depremin yerle bir ettiği Hatay'dan sevindiren haber geldi. Ses alan bir binada 3 saat çalışma yapan ekipler, 51 saat sonra 5 yaşındaki bir kız çocuğunu sağ olarak kurtardı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden en çok etkilenen yerlerden Hatay’da arama kurtarma çalışmaları gece de sürdü. Çalışma yürüten ekipler zamanla yarışırken sanayi mevkiinde bir enkazdan ses alındı.

Ses alınan bölgede 3 saat çalışma yapan ekipler sabahın ilk ışıklarına doğru 5 yaşındaki bir kız çocuğuna ulaştı. Ulaşılan çocuk ekipler tarafında kurtarılarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

afadd.jpg

Bölgede ekiplerin çalışmasının sürdüğü aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN