Depremzede olarak 5 yıldızlı otele yerleşen Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı

Depremzede olarak 5 yıldızlı otele yerleşen Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili vuran depremlerden etkilenen illerden biri olan Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan, tutuklandı. Cihan'ın Antalya'nın Manavgat ilçesinde gözaltına alınırken bulunduğu 5 yıldızlı otel depremzede olarak kaldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili vuran depremlerden etkilenen illerden biri olan Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan, Antalya'da kaldığı otelde tutuklandı. Cihan'ın gözaltına alındığı 5 yıldızlı otelde depremzede olarak kaldığı ortaya çıktı.

Enkaz altında vefat edenler ve yaralananların yakınları, apartmanı yapan firmanın sahibi Ömer Cihan'dan şikayetçi oldu. Şikayet üzerinde Ömer Cihan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ailesiyle Manavgat'a gelerek, Titreyengöl turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde depremzede olarak kaldığı belirlenen Ömer Cihan, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün gözaltına alındı. Manavgat Merkez Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan Ömer Cihan, sağlık kontrolü ve parmak izi tespitinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Hatay'da depremde yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan, gözaltına alındığı Antalya'da tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN