DEVA ikinci tur için çalışmalara başladı

DEVA ikinci tur için çalışmalara başladı

DEVA Partisi ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirmek için parti lideri Babacan başkanlığında toplantı. Toplantıda cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda kazanılması için yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritası konuşuldu.

14 Mayıs'ta sandık başına giden Türkiye ilk turda cumhurbaşkanını seçemedi. İkinci tura kalan seçimler için Millet İttifakı da çalışmalara başladı.

Dün DEVA Partisi lideri Ali Babacan sosyal medya hesabından seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmesini yaparak şu ifadeleri kaydetmişti:

İki hafta gecikse de bahar gelecek, biliyorum. Kılıçdaroğlu'nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Düştüğümüzde değil, vazgeçtiğimizde kaybederiz. 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak.Yaklaşık bir milyon oy ise geçersiz sayıldı. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki fark sadece 2 buçuk milyon civarında. Biz ortak adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’na, ilk turda oy vermeyen vatandaşlarımızı da dinleyeceğiz. Bir kere değil, on kere konuşacağız. Hangi mahalle olursa olsun, kaygıları olan, normalleşme isteyen tüm vatandaşlarımızı anlayacağız. Bu yolda, Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Yan yana omuz omuza birlikte yürüyeceğiz. Endişeye mahal yok. Milletimiz her zaman demokrasiyi sandıkla güçlendirmiştir, yine güçlendirecektir ve 28 Mayıs akşamı, Sayın Kılıçdaroğlu inşallah 13’üncü Cumhurbaşkanımız olacaktır.

YOL HARİTASI KONUŞULDU

DEVA Partisi bugün de seçim gündemini değerlendirdi. Deva Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu, birinci turda alınan sonuçları değerlendirmek ve ikinci turda yapılacak çalışmaları belirlemek üzere bugün genel merkezde Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında toplandı.

Genel Merkez Başkanlık Kurulu’nun 96’ncı toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda kazanılması için yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritası konuşuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN