DEVA Partili Ekmen: AK Parti ve MHP neden sessiz?

DEVA Partili Ekmen: AK Parti ve MHP neden sessiz?

Ankara Çukurambar'da motosikletli bir kişinin silahlı saldırıya uğramasının ardından hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş için taziye mesajı yayınlayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Ne MHP, ne de Ak Parti’den kınama değil, başsağlığı dileği bile yok." diyerek iktidara tepki gösterdi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'nın Çukurambar ilçesinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin ardından muhalefetten çok sayıda taziye mesajı ve tepki geldi. Siyasiler saldırının fail veya faillerinin bir an önce yakalanması, cinayetin ise derhal aydınlatılması için çağrıda bulundu. AK Parti ve MHP genel merkezlerinden ise herhangi bir açıklama gelmedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşarak iktidar tarafından açıklama yapılmamasına tepki gösterdi. Ekmen, paylaşımında "Ne MHP, ne de Ak Parti’den kınama değil, başsağlığı dileği bile yok. Maktulün kimliğine bakınca bu durum tek kelime ile KORKUNÇ!" ifadelerini kullandı.

Ekmen'in paylaşımı şu şekilde:

"Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Ankara’nın göbeğinde sokakta bir infaz gerçekleşiyor. Ne MHP, ne de Ak Parti’den kınama değil, başsağlığı dileği bile yok. Maktulün kimliğine bakınca bu durum tek kelime ile KORKUNÇ!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN