Ankara Valiliği'nden Sinan Ateş açıklaması

Ankara Valiliği'nden Sinan Ateş açıklaması

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'nın Çukurambar ilçesinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin ardından Ankara Valiliği'nden açıklama geldi. Valilik açıklamasında, faillerin tespit edilmesine ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, Ankara'nın Çukurambar ilçesinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Selman Bozkurt omzundan yaralanırken başından vurulan Ateş, hayatını kaybetti. Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Ankara Valiliği konuya ilişkin açıklama yaptı. Faillerin tespit edilmesine ilişkin çalışmaların sürdüğü belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN