Dilek İmamoğlu: Direnmeye devam edeceğiz

Dilek İmamoğlu: Direnmeye devam edeceğiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakkında Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İstanbullular iradelerine sahip çıkmak için Saraçhane'de bir araya geldi. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da yaptığı açıklamada "hukuk dışı kararlarla ülkesini seven insanları yıldıramayacaksınız. Biz direnmeye, herkesin kendini güvende hissedebileceği bir hukuk düzenini ülkemizde yeniden inşa etmek için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, hapis cezası ve siyasi yasak kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Dilek İmamoğlu paylaşımında, "Asla kabul edilemeyecek, hukuk dışı kararlarla ülkesini seven insanları yıldıramayacaksınız. Biz direnmeye, herkesin kendini güvende hissedebileceği bir hukuk düzenini ülkemizde yeniden inşa etmek için mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu programını iptal edip Almanya’daki CHP heyetiyle birlikte İstanbul’a doğru yola çıkarken, Meral Akşener de Ankara’dan İstanbul’a doğru harekete geçti.

Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı çağrının ardından 16.00 itibariyle Saraçhane’deki İBB binası önünde binler toplandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN