Mahkemenin İmamoğlu kararı ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Adaletsizliği yapanlara bunu asla bırakmayacağız

İBB Başkanı İmamoğlu'nun yargılandığı YSK üyelerine hakaret davasında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası almasının ardından Almanya'dan İstanbul'a doğru hareket eden CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Adaletsizliği yapanlara da bunu asla bırakmayacağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezası ve siyasi yasak aldığı davayla ilgili Almanya'da ilk açıklamayı yaptı. Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Kiras'ın "İstanbul'a gidince ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Adaletsizliği yapanlara da bunu asla bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Hukukun nasıl katledildiğini, bir kişinin iradesine teslim edilen bir devletin nasıl çürüdüğünü, adaletin nasıl çürüdüğünü, intikam duygusunun hangi noktalara taşındığını gayet net görüyoruz. Biz sonuna kadar adaleti savunacağız. Adaletsizliği yapanlara da bunu asla bırakmayacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN