Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına kınama

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına kınama

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırıları için "Hukuk ve ahlaktan yoksun bu işgalci zihniyet ‘güvenlik’ politikası adı altında zulümlerini tüm dünyanın gözü önünde sürdürmeye devam ediyor" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabı üzerinden, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği ve birçok sivilin hayatını kaybettiği hava saldırılarına ilişkin bir mesaj yayımladı.

İsrail’i kınayan Erbaş, mesajında "İşgal devleti İsrail Gazze’de bir kez daha çocukları ve masum insanları hedef almaya başlamıştır. Hukuk ve ahlaktan yoksun bu işgalci zihniyet ‘güvenlik’ politikası adı altında zulümlerini tüm dünyanın gözü önünde sürdürmeye devam ediyor. Filistinli kardeşlerimizi hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah’ın, meleklerin ve tüm masumların laneti, zalimlerin üzerine olsun. Amin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN