Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Rasim Özdenören için taziye mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Rasim Özdenören için taziye mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 82 yaşında Ankara'da hayatını kaybeden edebiyatçı Rasim Özdenören için sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayımladı.

Geçtiğimiz ay yoğun bakıma alınan, Türk edebiyatının en önemli yazarlarından, "gül yetiştiren adam" olarak bilinen Rasim Özdenören, 82 yaşında hayatını kaybetti. Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yuman edebiyatçı için hem sanat hem de siyaset camiasından birçok taziye mesajı gelirken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

2-006.jpgRasim Özdenören

Erbaş'ın paylaşımı şu şekilde:

"Fikir ve düşünce dünyamızın şekillenmesinde bizlere öncülük ve ağabeylik yapmış, 'yedi güzel adam' içinde bir güzel insan Rasim Özdenören'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN