Diziydi gerçek oldu! Kurtlar Vadisi'ndeki kumarhaneye baskın

Diziydi gerçek oldu! Kurtlar Vadisi'ndeki kumarhaneye baskın

Türkiye'de reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde kumarhane çekimi için kullanılan mekana polis kumar baskını yaptı. Dizideki kumarhanenin gerçek kumarhaneye çevrildiği ortaya çıktı. Kumar oynayan kişilere para cezası kesilirken işletmeci hakkında ise adli işlem başlatıldı.

İstanbul'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyonla Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi, Gümüş Yolu caddesi üzerinde konumlanan bir mekanın kumarhane olarak kullanıldığını anlaşıldı.

kv.webp

ŞAŞKINLIK YARATAN DETAY

Savcılıktan alınan izin ile polislerin baskın yaptığı bu mekanda şaşkınlık yaratan bir ayrıntı ortaya çıktı. Ülkemizde yayın hayatı boyunca reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde bu mekan, yıllar önce 'Çakır' karakterinin kumarhanesi olarak kullanılmış.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, belirli bir süre takibe aldıkları mekana çok sayıda kişinin girip çıktığını tespit etti. Binaya 11 Kasım 2022 tarihinde saat 23.30 sıralarında baskın yapan ekipler, dizi bölümlerinde görülen görüntülerin gerçeğe döndüğünü dile getirdi. Mekanın "Casino" olarak dizayn edildiği aktarılırken, "Teksas Pokeri" ve "Blackjack" isimli kumar oyunlarının oynatıldığı da anlaşıldı.

kv4.webp

Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından içerde bulunan 27 oyuncu ve işyerinin işletmecisi olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına aldı. Kumar oynarken yakalanan kişilere ise Kabahatler kanunun 34. maddesi gereği toplam 51 bin 057 lira idari para cezası kesildi.

kv6.webp

Kumarhanenin işletmecisi olduğu iddia edilen şüpheli hakkında ise TCK 228 (kumar oynatmaya yer temin etmek) suçundan adli işlem başlatıldı. Mekanda bulunan para yerine kullanılan 800 adet renkli pul ile oyun kartlarına da polis tarafından el konuldu.

kv7.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN