Kurtlar Vadisi Efsanesi geri dönüyor! Necati Şaşmaz o tarihi verdi

Kurtlar Vadisi Efsanesi geri dönüyor! Necati Şaşmaz o tarihi verdi

Yayınlandığı dönemlere damga vuran ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan efsane dizi Kurtlar Vadisi hayranlarına Necati Şaşmaz'dan müjdeli bir haber geldi. Programda soruları yanıtlayan Şaşmaz, dizinin fanlarını oldukça heyecanlandıran bir haber verdi. Oldukça uzun zamandır hayranlarının yeniden çekilmesi için yoğun şekilde isteklerini dile getirdiğini ifade eden Şaşmaz, önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacakları haberini de paylaştı.

Yayınlandığı dönemlere damga vuran ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan efsane dizi Kurtlar Vadisi hayranlarına Necati Şaşmaz'dan müjdeli bir haber geldi. Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Necati Şaşmaz, Mahzar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu.

Programda soruları yanıtlayan Şaşmaz, dizinin fanlarını oldukça heyecanlandıran bir haber verdi. Oldukça uzun zamandır hayranlarının yeniden çekilmesi için yoğun şekilde isteklerini dile getirdiğini ifade eden Şaşmaz, önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacakları haberini de paylaştı. Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak" dedi.

 

Kurtlar Vadisi Hayranlarına Necati Şaşmaz'dan güzel haber

Yaşadığı sağlık durumu ile fanlarını korkutmuştu

Kalbinde yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle bir önceki hafta hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu fanlarını korkutmuş, sağlık sorunun kontrol altına alındığı ve iyi olduğunun açıklanmasıyla ferah bir nefes aldırmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN