Kurtlar Vadisi 20 yıl sonra dönüyor! Polat Alemdar müjdeyi bakın nasıl verdi?

Kurtlar Vadisi 20 yıl sonra dönüyor! Polat Alemdar müjdeyi bakın nasıl verdi?

20 yıl boyunca Kurtlar Vadisi dizisiyle ekranlara gelen Necati Şaşmaz'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Yakında ekranlara döneceğini söyleyen Şaşmaz bakın hangi projeyle geliyor?

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'dan yeni dizi müjdesi geldi. Uzun yıllar Kurtlar Vadisi dizisiyle ekranlarda yer alan Şaşmaz, 20 yıl sonra çarpıcı bir projeyle geri dönüyor.

kurtlarvadisi.jpg

NECATİ ŞAŞMAZ'DAN SEVİNDİREN HABER

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini korkutan Necati Şaşmaz'dan bu kez hayranlarını sevindiren haber geldi.

vadi.jpg

Katıldığı bir programda Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleriyle döneceğini açıklayan Şaşmaz, Ocak ayında ekranlara dönüyor.

polatalemdar.jpg

OCAK AYINDA DÖNÜYOR

Şu an hazırlıklar içerisinde olduğunu söyleyen Necati Şaşmaz, "Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN