Dünyanın çivisi çıktı! Esra Erol'da şok yasak aşk iddiası: Eski karısını parayla bir adama vermiş

Dünyanın çivisi çıktı! Esra Erol'da şok yasak aşk iddiası: Eski karısını parayla bir adama vermiş

Dünyanın çivisi çıktı dedirten olay! Esra Erol’da ortaya çıkan şok yasak aşk iddiası izleyenleri şaşkına çevirdi! Kayıp karısı için başvurduğu programda ortaya çıkanlar kan dondurdu! Eski karısını parayla bir adama vermiş...

Esra Erol'un programına katılan Sezgin Bolat, boşanma sürecinde kaybolan eşi Emel Hanım'ın ortadan kaybolduğunu ve Adem Kumak ile ilişkisi olduğunu iddia etti. Esra Erol'un programında ortaya çıkan canlı yayın sırasında gelişen olaylar büyük şaşkınlık yaratırken, Adem Kumak'ın eski eşi Hülya'nın halasının programda yaptığı çarpıcı açıklamalar dikkat çekti.

HÜLYA’NIN HALASI BOMBA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

esra-erolda-sok-yasak-ask-iddiasi-3.webp

Sezgin Bolat, eşinin Adem Kumak'a kaçtığını ve bu durum karşısında şok yaşadığını ifade ederken, Adem Kumak'ın evli kadınları başka bir adama para karşılığında verdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Esra Erol'un programında canlı yayına bağlanan bir kişinin yaptığı açıklamalar stüdyoyu karıştırırken, Adem Kumak'ın eski eşi Hülya'nın halası, "Hülya, kendini çok ifade edemedi. Esra Hanım; Adem, Hülya'yı kandırdı. Hülya evliydi ve 2 çocuğu vardı. Zaten onlar kuzenler. Dayı ve hala çocukları. Adem bunun yuvasını bozdu. Ondan sonra gitti sattı birisine. Şu an satmış zaten kimsenin haberi yok. Kime sattığını da az çok insanlardan duyduk. Bu Adem'in eşi var, adı Zahide herhalde. Onun kardeşine satmışlar. Kıza işkence ediyorlardı. Geçen sene de hapse girmişti zaten. Hülya'yı darp ettiler. Emel de herhalde konuyu biliyor, şu an sırıtıyor orada ama. Aklını başına topla! Bence hiç Adem'in yanına gitme. Hülya'ya yaptığını sana da yapar. Emel kendi de biliyor bunu." şeklinde konuştu.

‘O, HÜLYA'YA NE YAPTIYSA, EMEL'E DE AYNISINI YAPACAK’

esra-erolda-sok-yasak-ask-iddiasi-5.webp​​​​​​​

Esra Erol, Emel Hanım'a dönerek Adem Kumak'ın evli kadınları sevip sevmediğini sorarak "Adem ile Hülya'nın tanışma hikayesi ile sizinki aynı mı? Yani Adem evli kadın mı seviyor?" dedi. Emel Hanım sessiz kaldıktan sonra Sezgin Bey'in başka kadınlarla cilveleştiğini iddia etti. "Gözümle görmedim, benim kulağıma geliyor" diyen Hülya Hanım'a, Sezgin Bey sert sözlerle karşılık verdi: "Telefonum içeride. Getirsinler, bakılsın. Ne kimseyle bir yazışmam ne de mesajlaşmam var. Çay içemez miyim? Ben özgür bir adamım."

Hülya'nın halasının yaptığı açıklamalara şöyle devam etti: "O, Hülya'ya ne yaptıysa, Emel'e de aynısını yapacak. Emel sanmasın ki Adem ona çok iyi bakacak. İyi bir baba olsaydı kendi çocuğuna sahip çıkardı. Emel de düzgün biri olsaydı evli olmasına rağmen Adem'e gitmezdi zaten. Dün de Hülya için 'Akıl sağlığı yerinde değildi' diyor ama öyle bir şey yok. Adem düzgün biri değil, evli kadınları kandırıyor."

‘HÜLYA BENİM ÖZ HALAMIN KIZI’

esra-erolda-sok-yasak-ask-iddiasi-2.webp​​​​​​​

Genç kadın canlı yayında Adem Bey’in hapse girme nedenini "Hülya onu şikayet etmiş, darp etmekten hapse girdi. Kaç ay yattı bilmiyorum." sözleriyle açıkladı.

Ortaya atılan iddialar üzerine cezaevine girdiğini reddeden Kumak, "Bana bu iftiraları atıyorlar. O, Hülya'nın halası değil. Hülya benim öz halamın kızı." dedi.

Esra Erol, Adem Bey'e "Siz Hülya ile beraber olduğunuzda evli miydi, kocasını bırakıp mı geldi size?" Sorusunu yöneltince; Adem Bey, Hülya Hanım’ın iki çocuğu olduğunu ve eşinin kendisine bakmadığını söyleyerek bu sözlerle savunmasına devam etti: "Ben Hülya'ya dedim. Bak benim 6 tane çocuğum var. Zahide eşim benim çocuklarımı bırakıp gitti. Sen benim çocuklarıma annelik yapabileceksen gel. Yerleşti. Bir - iki yıl kaldı, çocuklarıma annelik yapamadı."

Esra Erol "Ona mutluluk vadettiniz" diye sorunca Adem Bey "Evet mutluydu benim yanımda. Emel'i getirdim. Bir ay cezaevine girdim. Hülya üçüncü gün karakola gitmiş. Orası da onu Aydın'a yollamış. Zahide eşimin Orhan diye bir ağabeyi var. Eşim ona kaçtı gitti. O kadar. Emel'i seviyorum. Dağ gibi de onun arkasındayım." Şeklinde konuştu.

ADEM’İN ESKİ DİNİ NİKAHLI EŞİ HATİCE HANIM CANLI YAYINA BAĞLANDI

esra-erolda-sok-yasak-ask-iddiasi-1-001.webp​​​​​​​

Gerilen atmosferde, Adem'in dini nikahlı eski eşi Hatice Hanım'ın katılımıyla olaylar daha da karıştı. Hatice Hanım, "Beni kandırdı. Ben evliyim, çocuklarım var 4 tane. 'Çok param var' dedi. Ben o kadına acıdığım için aradım. Eşine geri dönsün. Adem benim kanıma girdi. Dövdü, ağzımı yüzümü kanattı. Ben yandım o da yanmasın." şeklinde konuştu.

Adem Kumak iddiaları reddederek bu iftiraların gerçeği yansıtmadığını ve kadını tanımadığını söyledi.

NE OLMUŞTU?

esra-erolda-sok-yasak-ask-iddiasi4.webp​​​​​​​

Sezgin Bolat, 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte kaybolan eşi Emel Hanım'ı bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Ancak ortaya çıkan detaylar, olayın sıradan bir kaybolma hikayesinden çok daha karmaşık ve ilginç olduğunu gösterdi.

Emel Hanım, Esra Erol'un programında yapılan açıklamalarda, eşiyle aldıkları ayrılık kararının ardından uzlaşmalı bir şekilde anlaşmalı boşanma yoluna gittiklerini, hatta mahkemeye başvurup boşanma sürecini başlattıklarını belirtti. Ancak işler beklenmedik bir hal aldı; çünkü Emel Hanım, çocuklarıyla birlikte 18 Eylül tarihinde kayıplara karıştı.

Esra Erol, programda yaptığı açıklamada, "Enteresan bir kayıp hikayesi. Çünkü o ve eşi ayrılık kararı alıyor. Ardından taraflar uzlaşmalı bir şekilde anlaşmalı boşanma yoluna gidiyor. Mahkemeye boşanmalarını beyan edip ayrılacaklar. Fakat hanımefendi çocuklarıyla beraber kayıplara karışıyor." dedi. Bu noktada olayın detayları daha da çetrefilli bir hal aldı.

Emel Hanım, bulunduktan sonra yapılan röportajda, ayrılık kararı sonrasında evden kovulduğunu ve anlaşmalı boşanma için belirlenen tarihe gitmeye korktuğunu itiraf etti. "Beni evden kovan kendisi. Bir de oraya çıkmış beni mi arıyor? Evet, ben 1 Kasım'da anlaşmalı boşanmaya gidecektim, gidemedim. Korktum." şeklinde açıklamalarda bulunan Emel Hanım'ın sözleri, olayın ardındaki gizemi daha da derinleştirdi.

Programa telefonla bağlanan Rojin isimli bir kadın, Emel Hanım'ın babasıyla birlikte yaşadığını belirtti. Esra Erol'un sorgulamaları üzerine ortaya çıkan gerçekler, olayın başka bir boyutunu gösterdi. "Emel neden kaçtın evden? Duramadığın için mi, sosyal medyadan birini bulduğun için mi? dem Bey'le dini nikahlı beraberlik mi yaşıyorsunuz, onu tanıyor musunuz? " sorularına tatmin edici cevaplar veremeyen Emel Hanım, "Adem Benim hemşerim.” dedikten bir süre sonra "Adem Bey ile aramızda bir şey yok. Sadece bana yardımda bulundu." Diyerek imam nikahı iddialarını yalanladı. Adem Bey'in ikametgahına okul kaydı nedeniyle geçtiklerini belirttikten sonra Emel Hanım yalanladığı gönül ilişkisini itiraf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN