Dünyanın en zehirli yılanı saldırıya geçti... Yılanlar resmen çıldırdı! Topraktan fırlayıp öldürmeye başladılar

Dünyanın en zehirli yılanı saldırıya geçti... Yılanlar resmen çıldırdı! Topraktan fırlayıp öldürmeye başladılar

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Yuvalarından çıkan yılanlar zaman zaman insan yaşamında dahil olabilmekte. Gelen son haber ise herkesi şoke etti. Yılan uzmanlarından korkutan haber! Dünyanın en zehirli yılanı saldırıya geçti. O bölgede yılanlar resmen çıldırdı. Topraktan fırlayıp öldürmeye başladılar. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Korkulan istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte kendilerini gösteren yılanlar insan yaşamını tehdit etmeye devam ediyor. Gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dünyanın en zehirli yılanı saldırıya geçti. Yılanlar resmen çıldırdı! Topraktan fırlayıp öldürmeye başladılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük istila başladı, arkanıza bakmadan kaçın.

gffgfg-24.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Avustralya'dan gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Dünyanın en zehirli yılanı saldırıya geçti.

SOKTUĞU GİBİ ADAMI ÖLDÜRDÜ!

Avustralya'da yaşlı bir adam, arkadaşının bacağından yılanı çıkarmaya çalışırken yılan tarafından ısırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Trajik olay Cumartesi günü, iki adamın Queensland'in merkezindeki Koumala Devlet Okulu'nun 100. yıl kutlamalarına katıldığı sırada meydana geldi.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI...

Göğsünden ve kolundan birkaç kez ısırıldıktan sonra kalp krizi geçiren adam sağlık çalışanların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Yetkililer yaptıkları açıklamada, "Hem çevredekilerin hem de Queensland Ambulans Servisi'nin kahramanca önlemlerine rağmen ne yazık ki hayata döndürülemedi ve hayatını kaybetti" dedi.

fggffg-35.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan popülasyonun hızla arttığını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN