Egemen Bağış: Metehan Demir için FETÖ'cü demedim

Egemen Bağış: Metehan Demir için FETÖ'cü demedim

Eski AB Bakanı Egemen Bağış, gazeteci Metehan Demir'e "FETÖ'cü" dediğiyle ilgili haberleri yalanladı. Bağış, "Ben yaptığım açıklamada Metehan Demir ya da herhangi bir şahıs için FETÖ'cüdür demedim" ifadelerini kullandı.

Oda Tv internet sitesine yaptığı açıklamanın çarpıtıldığını söyleyen eski AB Bakanı Egemen Bağış, yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında "Ben yaptığım açıklamada Metehan Demir ya da herhangi bir şahıs için FETÖ'cüdür demedim. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi "at izinin, it izine karıştığı bir dönemde" bu tür ifadelerden kaçınmak gerekir" dedi. 

Röpartajında kendisi ve Metehan Demir'in telefon konuşmalarının montajlanarak FETÖ tarafından servis edildiğini hatırlattığını söyleyen Bağış şunları kaydetti:

"O dönemde Metehan beyin 'adım böyle bir şeyle anıldığı için özür diliyorum' açıklamasını bir zamanlar kendisi ile de yakın görüşen, kendisiyle seyahat eden ve televizyon programlarına katıldığı fetocular tarafından çarptırıldığını ima ettim. O hainler 'Metehan suçu kabul etti ama Bağış reddetti' gibi bir çarpıtma, yalan ve iftirayla olayı farklı boyutlara taşımaya çalıştılar. Halbuki kurgulanmış ve montajlanmış ses kaydı ile hedefe konan tüm taraflar ve objektif inceleme yapanlar ilk günden itibaren bunun aşağılık bir itibar suikastı olduğunu vurgulamıştı."

Bağış açıklamasında ses kaydının montaj olduğunun yapılan incelemelerle kanıtlandığını da belirtti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN