Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş bir araya geldi

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş bir araya geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, bugün Ankara'da bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye dair iki başkan da paylaşımda bulunurken, örnek belediyecilik için bir araya geldiklerini vurguladılar.

Aralarında sık sık, 'Sorun var' denilen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi.

Ankara'ya giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş'ın konuğu olduğu. İki başkan da bu görüşmeyi resmi sosyal medya hesapları Twitter'dan paylaştı.

fjtblrfwaait7kd.jpg

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yavaş ile görüşmesini, "Bugün Başkent’imizde, Ankara’mızın değerli başkanı @mansuryavas06 ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" ifadeleri ile paylaştı.

AYNI PAYLAŞIMI YAPTILAR

ABB Başkanı Mansur Yavaş da, İmamoğlu ile aynı paylaşımı yaparak, "Bugün Başkent’imizde, İstanbul’umuzun değerli başkanı @ekrem_imamoglu ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN