Gelecek Partili İzzettin Küçük: İmamoğlu davası AK Parti için yıkıcı olur

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, Bi' Karar Ver programında Gelecek Partisi İçişleri Politikaları Başkanı İzzettin Küçük'e sorular yöneltti. KARAR TV'de konuşan İzzettin Küçük, Ekrem İmamoğlu'nun davasını değerlendirdi. Küçük, "Korktuklarını gösteriyorlar. İmamoğlu davası AK Parti cephesinde yıkıcı olur. AK Parti şu ana kadar güç ve üstünlük duygularıyla iş yaptı. İlk defa bu kadar çekindiğini gösteriyor, AK parti teşkilatlarında yıkıcı olur bu durum" ifadelerini kullandı.

MERVE ŞİŞMAN

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında Gelecek Partisi İçişleri Politikaları Başkanı İzzettin Küçük ile gündemi değerlendirdi.

"AK PARTİ İÇİN YIKICI BİR DURUM"

Gelecek Partisi İçişleri Politikaları Başkanı İzzettin Küçük, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası hakkında konuştu. İzzettin Küçük, "Türk milletinin bir özelliği var. Aleni bir haksızlık göründüğü zaman orada bir etki gösteriyor. İstanbul'un ikinci seçiminde bunu gördük. Bu dava çok açık bir haksızlık. Korktuklarını ve çekindiklerini gösteriyorlar. İmamoğlu davası AK Parti cephesinde yıkıcı olur. AK Parti şu ana kadar güç ve üstünlük duygularıyla iş yaptı. İlk defa bu kadar çekindiğini gösteriyor, AK parti teşkilatlarında yıkıcı olur bu durum. Özellikle de AK Parti teşkilatlarında bunun etkisini görebiliriz" şeklinde konuştu.

"AK PARTİLİLER PARLAMENTOYU KAYBETTİKLERİNİ KABULLENİYORLAR"

Gelecek Partili İzzettin Küçük, AK Parti içerisinde olacaklardan bahsederek milletvekillerinin durumuna değindi. Gelecek Partisi İçişleri Politikaları Başkanı İzzettin Küçük, "Milletvekillerinde büyük bir zafiyet içindeler. 'Kaybettik' inançları çok yaygın. AK Partililer parlamentoyu kaybettiklerini kabulleniyorlar. Önümüzdeki dönem mevcut milletvekillerinin çoğunun tasfiye olacağını göreceğiz. Yüzde 70 oranında tasfiye olacak. Bu kaybı görüyorlar ve yeni yüzler arıyorlar. Toplumda itibarı olan yüzü olan kişileri arıyorlar" ifadelerine yer verdi.

yeni-proje.jpg

"DÜNYA'DA EN ÇOK KOKAİN TÜRKİYE'DE"

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesine değinen Gelecek Partisi İçişleri Politikaları Başkanı İzzettin Küçük, grafikler ile konuştu. Gelecek Partili İzzettin Küçük, "Kılıçdaroğlu asla abartmıyor. Millet yaşıyor bunu yakıcı bir sorun olarak. 2016 yılında yakalanan metamfetamin 250 kilo. Şu an 8 buçuk ton. 30 kat artmış. 6 sene içerisinde arttı. Türkiye'de hapishanelerde, cezaevlerinde 297 bin hükümlü ve tutuklu var. Bunun 117 bin kişisi uyuşturucu ile ilgili suçlardan yatıyor. Bu kayıtlar Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kayıtları. 2021'de uyuşturucu ile ilgili hadiselerden 294 bin kişiye işlem yapılmış. Dünya'da en çok kokain Türkiye'de" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN