Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında İbrahim Tatlıses'e olay yanıt: "50 senelik hikayeyi tekrarlıyorsun"

Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında İbrahim Tatlıses'e olay yanıt: "50 senelik hikayeyi tekrarlıyorsun"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak söz alan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e canlı yayında sert sözlerle yüklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti." açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e sert sözlerle yüklendi.

Candaş Tolga Işık'ın sunumuyla TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i hedef aldı. İBB Başkanı, 'Bize Cumhurbaşkanımız yeter' diyen Tatlıses hakkında çarpıcı ifadelere kullandı.

erdogan-tatlises-ben-sizin-dostunuz-muyum-2.jpg

CANLI YAYINDA TATLISES'İ HEDEF ALDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak törende 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirerek "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Efendim çevre illerde okullar yapılıyor, üniversite getirdiniz. Orada bir cümle söylediniz, 'Sevgili dostumun dediği gibi... Oxford vardı da biz mi gelmedik? Ben sizin dostunuz muyum?" açıklamasında bulunan İbrahim Tatlıses'i canlı yayında hedef aldı.

Eİ

"YA NE ANLATIYORSUNUZ BİZE?..."

Tatlıses'in 60 yıldır aynı şeyleri söylediğini vurgulayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tatlıses'e şu şekilde yanıt verdi:

"En fazla işsizlik nerede? Urfa'da en fazla çocuk işçi nerede çalıştırılıyor? Urfa'da. En fazla eğitimsiz, aynı zamanda işe gidemeyen işsiz ve ne eğitimde ne işte olan genç sayısı nerede? Urfa'da. Türkiye'nin en küçük kişi başı milli hasılası nerede? Urfa'da. Ya ne anlatıyorsunuz bize? Ben o sanatçıya şunu söyleyeyim ne demişti unuttum 'Harran'da Oxford vardı da biz mi gelmedik?' demişti. Harran'da Hala Oxford yok. Sen bunu 50 sene önceki yaşamında söyledin. 60 sene önce. Ama orda hala Oxford yok. Hala işsizlik ve okula gidemeyen gençler var. Mutsuz çocuklar ve kalkıyorsunuz orada şarkı, türkü her şey yolundaymış gibi... Bakın kişi başı milli gelir bu ülkede dibe vurdu. Başka bir şey anlatıyorum size..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN