TİP, İmamoğlu için Saraçhane’ye gidiyor

TİP, İmamoğlu için Saraçhane’ye gidiyor

Türkiye İşçi Partisi, merkez yürütme kurulu üyeleri ve İstanbul il örgütüyle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için Saraçhane’ye gideceklerini duyurdu.

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasında duruşmanın ertelendiği saat 16:00’da, ‘16 milyon İstanbulluyu’ Saraçhane’ye davet etti. Türkiye İşçi Partisi, İmamoğlu'na destek vermek için Saraçhane'ye gideceklerini duyurdu.

TİP’in açıklamasında, “Türkiye İşçi Partisi (TİP) Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve İstanbul İl Örgütü, Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davaya ilişkin, halk iradesine sahip çıkmak ve dayanışma göstermek için bugün saat 16:00’da Saraçhane’de olacaktır” dendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN