Davutoğlu: İmamoğlu'na yapılan adaletsizliğin karşısındayız

Davutoğlu: İmamoğlu'na yapılan adaletsizliğin karşısındayız

Davası devam eden Ekrem İmamoğlu'na siyasi parti liderlerinden destek mesajları gelmeye devam ediyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Siyasi amaçla yapılan yargılamanın ve adaletsizliğin karşısındayız" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 3 buçuk yıldır devam eden Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı ve Üyelerine 'alenen hakaret' ettiği iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemi yargılanmasına devam ediyor.

Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinde devam eden duruşmaya, sanık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katılmadı. İmamoğlu'nun avukatları ise salonda hazır bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte çok sayıda partili de duruşmada izleyici olarak yerini aldı.

İSTANBULLULARI SARAÇHANE'YE DAVET ETTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunarak, İstanbulluları Saraçhaneye davet etti. İmamoğlu, paylaşımında, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" dedi.

DAVUTOĞLU: ADALETSİZLİĞİN KARŞISINDAYIZ

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ise resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan İmamoğlu davasına ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, İmamoğlu'na desteklerini iletirken, "İstanbul'da millet iradesiyle seçilen Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nu arayarak yanında olduğumuzu bir kez daha vurguladım. Siyasi amaçla yapılan yargılamanın ve adaletsizliğin karşısındayız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN