İmamoğlu'na bir destek de Muharrem İnce'den: Memleket Partilileri Saraçhane’ye çağırdı

İmamoğlu'na bir destek de Muharrem İnce'den: Memleket Partilileri Saraçhane’ye çağırdı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, İBB Başkanı İmamoğlu’nun “YSK üyelerine hakaret” davasına ve 'Saraçhane çağrısına' ilişkin, '“Yargının siyasi talimat ile hareket etmesini ve Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyasi yasak talebini kabul etmiyoruz. İstanbul'daki tüm Memleket Partilileri Saraçhane'ye gitmeye ve bu demokrasi mücadelesine ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla ve 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına Anadolu Adliyesi’nde bugün devam ediliyor.

İmamoğlu'nun ‘16 milyon İstanbulluyu saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum' çağrısının ardından CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Türkiye İşçi Partisi gibi birçok siyasi ve siyasi parti Saraçhane’ye gelinmesi yönünde destek paylaşımında bulunmuştu.

DEMOKRASİ MÜCADELESİNE ORTAK OLMAYA DAVET ETTİ

İmamoğlu'na bir destek de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. Memleket partilileri Saraçhane'ye çağıran İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Yargının siyasi talimat ile hareket etmesini ve Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyasi yasak talebini kabul etmiyoruz. İstanbul'daki tüm Memleket Partilileri Saraçhane'ye gitmeye ve bu demokrasi mücadelesine ortak olmaya davet ediyorum.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN