El Nino belası bitiyor, daha beteri geliyor! Yorgan mont eldivenleri çıkarın, hava buz kesecek

El Nino belası bitiyor, daha beteri geliyor! Yorgan mont eldivenleri çıkarın, hava buz kesecek

Son günlerde ülkemizde yaşanan yoğun sıcaklıklar vatandaşları rahatsız etmeye devam ediyor. Meteoroloji uzmanları da bu duruma dikkat çekerek 2015 kışı uyarısında bulundu. Yorganları hazırlayın...

Ülkemizdeki rekor sıcaklıkların etkisiyle birlikte vatandaşlar endişe içinde. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olanlar için risk oluşturan bu sıcaklar, ölümlere yol açabiliyor. Meteoroloji uzmanları, bu grupları uyarmaya devam ediyor. Ancak son yayımlanan bilgilere göre, ülkemizdeki yoğun sıcaklıkların yakında sona ereceği müjdesi verildi. Afrika sıcaklarının yön değiştirmesiyle birlikte, sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.

img-3841.jpeg

EL NİNO BELASI GİDİYOR! SOĞUK HAVA DALGASI YOLDA

Sosyal medya hesabı üzerinden sıcaklıklarla ilgili uyarılarda bulunan ve tanınan bir isim olan Kerem Ökten, sevindirici haberi duyurdu. Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ağustos ayıyla birlikte Afrika sıcakları Batı Avrupa’ya gidecek ve Türkiye’ye serin havalar gelecek. İngiltere üzerindeki 1030 yazan yüksek basınç orada ne kadar ısrar ederse; biz o kadar kuzeyli hava akımları alırız.” ifadelerini kullandı.

img-3889.jpeg

VATANDAŞ İPLE O GÜNÜ BEKLİYOR

Bu açıklamalarla birlikte, ülkemizde yaşanan yoğun sıcaklıkların yakında son bulacağı umut verici bir şekilde duyuruldu. Vatandaşlar, serin havaların gelmesiyle birlikte rahat bir nefes almayı umut ediyor.

İŞTE O PAYLAŞIM

img-3891-001.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN