Elbistan'dan ilk görüntüler: İlçenin yarısı gitmiş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7.7 ve 7.6 şiddetinde iki deprem meydana geldi. 7.7 şiddetindeki depremin ardından son güncelleme ile birlikte can kaybı 912 olarak açıklandı. Bölgede bulunan vatandaşların sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımlar ise içler acısı... Bir vatandaş, Elbistan'daki son hali paylaşırken, "Elbistan'ın yarısı gitmiş" sözleri ile durumu özetledi.

Türkiye ilk olarak Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden gelen 7.7’lik depremin haberiyle yıkıldı. Sabaha karşı saat 04.17’de gelen depremin ardından bu sefer de Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde saat 13.34’te 7.6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13.00’te güncellediği rakamlar ile 912 vatandaşımız hayatını kaybetti. 5 bin 385 vatandaşımız ilse şu an için yaralı durumda.

Sosyal medyada ise bölgeden acı görüntüler gelmeye devam ediyor. Bir vatandaşın, Elbistan’da çektiği görüntüler, bölgedeki acı tabloyu gözler önüne seriyor.

Aracın içinde Elbistan’ın bir bölgesini kayıt altına alan vatandaş, “Allahı’m ne olmuş Elbistan’a? Elbistan’ın yarısı gitmiş” ifadeleri ile durumu anlatıyor.

Elbistan’dan gelen diğer görüntüler ise şu şekilde:

İlgili Haberler