Elektirik parası ödemeye son! Urfalı mucit yaptı: Telefonu prize değil oraya tutun

Elektirik parası ödemeye son! Urfalı mucit yaptı: Telefonu prize değil oraya tutun

Dağ gibi elektrik faturasından kurtulmanın zamanı geldi! Bu yöntem ile artık elektrik faturası ödemeye son… Urfalı bir mucidin yaptığı uygulayanları büyük bir dertten kurtaracak. Telefonu prize değil oraya tutun…

Özellikle de son zamanlarda elektrik faturalarındaki artışlar vatandaşları daha dikkatli davranmaya itiyor. Teknolojik aletlerin şarj etme süresi bile artık faturalar yüzünden en aza indiriliyor. Ama bu yöntemle artık böyle bir derdiniz kalmayacak. Urfalı o mucit binlerce insanın sorununa çözüm buldu! Telefonunuzu oraya tutun prize gerek kalmasın.

ŞARJ PROBLEMİ GERİDE KALIYOR

Akıllı teknoloji gün geçtikçe hayatımızın her yerine yayılıyor. Özellikle de her işlevi barındıran akıllı telefonları kimse bir dakika bile yanından ayırmıyor. Bu cihazların en can sıkıcı sorunu ise şarjlarının hızlı bitmesi oluyor.

Şarjı hızlı biten akıllı cihazlar için her geçen gün powerbank taşıyan insan sayısı çoğalıyor. Öte yandan telefonu çok kullandıkça bataryanın ömrü de ona oranla azalıyor. Bu da sürekli telefonu şarj etmeye dolayısıyla da elektrik kullanmaya yol açıyor.

URFALI KÜÇÜK MUCİTTEN YENİ YÖNTEM

Urfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan ve boş bir arazide dolaşırken telefonunun şarjının azaldığını fark eden bir çocuk, küçük bir aparatı telefonunun arkasına koyarak güneş ışığı ile şarj etti. Bu yöntemi görenler ise "Helal olsun. Bu imkansızlıklara rağmen bunu denemesi bile müthiş" yorumlarını yaptı.

sarj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN