Elektriğinin kesileceğini öğrenen kadın kalp krizi geçirdi

Elektriğinin kesileceğini öğrenen kadın kalp krizi geçirdi

Faturasını ödemediği gerekçesiyle evinin elektriğini kesmeye gelen görevlilere izin vermeyen yaşlı kadın, iddiaya göre çıkan tartışma sonrası kalp krizi geçirdi. Yoğun bakıma kaldırılan yaşlı kadına darp raporu verildi.

Kahramanmaraş'ın merkez ilçesinde Dereboğazı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, AKEDAŞ ekipleri, elektrik faturasını ödemeyen Atiye Yüzgeç'in elektriğini kesmek istedi. Taraflar arasında yaşanan olayın ardından fenalaşan Atiye Yüzgeç hastaneye götürüldü.

Burada yapılan kontrollerde Yüzgeç'in kalp krizi geçirdiği belirlendi. Hayati tehlikesi olduğu için Sütçü İmam Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Atiye Yüzgeç, buradaki müdahalenin ardından yoğun bakımda tedaviye alındı.

2021-07-15-122810.jpg

"KÜFREDİP OKUMA SAYACINI ANNEME FIRLATMIŞ"

Sağlık durumu iyiye giden Atiye Yüzgeç'in kızı Fatma Konuş, görevlinin okuma sayacını fırlatmasıyla annesinin vücudunda morluk olduğunu, olay sonrası da kalp krizi geçirdiğini söyledi. Hem AKEDAŞ'tan hem de annesine saldırdığı iddia edilen görevlilerden şikayetçi olduklarını belirten Fatma Konuş, şunları söyledi:

"Elektriği kesmeye gelen görevliye annem faturanın yatırıldığını söylüyor. Annem faturayı ödeyen kardeşimi aramak istiyor ama görevli kabul etmiyor. Israr edince görevli okuma sayacını anneme doğru fırlatıyor. Sayaç göğüsle omuz arasına çarpıyor ve annem yaralanıyor.

Bunlar gittikten sonra annem fenalaşıyor. Orada bulunanlar ambulansı ve jandarmayı arıyor. Tansiyon sorunu olduğu sanılıyor ama kalp krizi geçirdiği ortaya çıkıyor. Daha sonra muayene edildiğinde annemde çürük olduğu belirleniyor ve darp raporu alınıyor.

Hastanede yatış yapılacakken tansiyonu düşmediği için Tıp Fakültesi'ne sevk ediliyor ve tekrar ikinci bir kriz geçiriyor. Annemi yoğun bakıma aldılar. Bunun suçlusu AKEDAŞ ve görevlileri. Biz AKEDAŞ'tan da personelinden de şikayetçiyiz."

8275cc35e4154ccbbb2dafc07a87fc06.jpg

"PERSONELİMİZ TAŞLI, SOPALI SALDIRIYA UĞRADI"

Yüzgeç ailesinin iddialarıyla ilgili AKEDAŞ'tan yapılan açıklama ise şöyle:

"Hane halkı, evin dışında olması gerekirken evin içinde yer alan sayaca ulaşılmasına izin vermemiş, sayaca ulaşamayan ekibimiz ise görevini elektrik direğinden kesim işlemi yapmak suretiyle icra etmek istemiş, ancak görev başındayken sözlü saldırının ardından taş ve sopalı saldırıya uğramış ve darp edilerek görevlerini takip ettikleri el terminali kırılmıştır.

Saldırıya uğrayan ekibimiz tarafından jandarmaya haber verilmiş saldırganlardan şikayetçi olunmuştur. Saldırı neticesinde vücudunun değişik yerlerinde yaralama izi olan ekip personellerimizin elbiseleri de yırtılmıştır. Genel adli muayene raporu alan personellerimiz yaşadıkları tatsız ve üzücü olayın şokunu yaşamaktadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN