Elektrik, Su, Doğal Gaz, İnternet faturasına 1000 TL indirim! Resmen duyuruldu

Elektrik, Su, Doğal Gaz, İnternet faturasına 1000 TL indirim! Resmen duyuruldu

Su elektrik doğalgaz internet faturasını kartla ödeyenlere müjde! Fatura işlemlerini İŞ Bankası’dan yapan müşterilere 1000 TL indirim sağlanacak. Kartı olmayanlara ise internet üzerinden başvuru kolaylığı sağlanacak. İşte 1000 TL’ye kadar fatura indirimi sağlayan kampanya şartları ve detaylar

Şubeye gitmeden doğal gaz su internet elektrik faturalarını kredi kartıyla ödeyenlere büyük indirim kampanyası başladı. Yapılan duyuruya göre İş Bankası üzerinden fatura ödeyenlere 1000 TL’ye kadar indirim yapılacak.

İş Bankası’dan müşterilerine büyük fatura kampanyası başladı. 30 Haziran’a kadar tüm faturalarını İş Bankası ile yapanlara 1000 TL fatura indirimi sağlanacak.İşCep’te üzerinden kredi kartına başvuran ve İş Bankası müşterisi olanlara fatura ödemelerinde %30’unu ayda 500 TL’ye, toplamda 1.000 TL’ye kadar indirim müjdesi verildi.

img-1984.jpeg

AYDA 1000 TL FATURA İNDİRİMİ

Yapılan en az 100 TL’lik işlemlerde işlem başına yüzde 30 ayda toplam 1000 TL indirim kazanma hakkı verilecek.

KAMPANYA DAHİLİNDEKİ KARTLAR

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Genç özellikli kredi kartları

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN