Emekli zamlarında yeni gelişme! Cem Küçük canlı yayında açıkladı: Bu ay zam olacak mı?

Emekli zamlarında yeni gelişme! Cem Küçük canlı yayında açıkladı: Bu ay zam olacak mı?

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı! Emekli maaş zamlarına ilişkin yeni gelişmeler yakından takip edilirken bir haber daha geldi. Cem Küçük canlı yayında tek tek açıkladı. Peki bu ay zam gelecek mi? Emekli maaşına zam var mı? Emekli maaşına ne zaman zam gelecek? İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama dönemine başladı. Milyonlarca vatandaş ise gözünü meclise dikti. En çok merak edilen konulardan biri olan emekli zammı da gündemdeki yerini aldı. Emekliler umutla yeni düzenlemeleri beklerken gazeteci Cem Küçük, katıldığı bir canlı yayında emekliye zam gelip gelmeyeceğine ilişkin bir duyuru yaptı. Peki bu ay zam gelecek mi? Emekli maaşına zam var mı? Emekli maaşına ne zaman zam gelecek? İşte konuya ilişkin detaylar…

EMEKLİ MAAŞLARINA ZAM GELECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu’nda yeni yasama yılının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşma çıkışında ise gazetecilerin sorularına cevap verdi. İlk olarak İçişleri Bakanlığı’na yönelik yapılan saldırısına ilişkin konuşma yapan Erdoğan, emekli zammına ilişkin gelen soruyu da yanıtladı.

emekli-zamlarinda-yeni-gelisme-cem-kucuk-canli-yayinda-acikladi-bu-ay-zam-olacak-mi-2.jpg

Erdoğan, “Vedat bey bütün gerekenleri söyledi” yanıtını verirken, “yılbaşından önce zam gelir mi?” sorusuna ise “inşallah” yanıtını verdi.

TBMM'deki meclisin açılış yılı resepsiyonu katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise "Emekli maaşlarında düzenleme konusunda sayın Cumhurbaşkanı ile görüşüyor musunuz?" sorusuna, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleri ki günlere inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur" yanıtını verdi.

emekli-zamlarinda-yeni-gelisme-cem-kucuk-canli-yayinda-acikladi-bu-ay-zam-olacak-mi-1.jpg

CEM KÜÇÜK CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Emekli zamlarına ilişkin düşüncelerini canlı yayında aktaran Cem Küçük ise, "Emekliye zam olacak mı? Belli ki yeni yıla kadar bir şey olmayacak. Görünün tablo o" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN