Emekliler dikkat bu sabah başladı! Promosyonlar 22 Bin 500 TL mi oluyor? Cumhurbaşkanı düğmeye bastı

Emekliler dikkat bu sabah başladı! Promosyonlar 22 Bin 500 TL mi oluyor? Cumhurbaşkanı düğmeye bastı

Milyonlarca emeklinin beklediği başvurular başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından kamu bankalarında promosyon güncellemeleri yapıldı. SGK Uzmanından açıklama geldi, promosyonlar 22 Bin 500 TL mi oluyor? Peki promosyonlar ne zaman yatırılacak? Kamu bankası emekli maaşı promosyon başvurusu ne zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurusuyla birlikte kamu bankalarının emeklilere 8 ila 12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağı haberleri, emeklilerin dikkatini çekti.

KAMU BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYON BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Ekonomi 101 | Kök maaş nedir? - Medyascope

Emekli maaş promosyonu başvurularının ne zaman alınacağı merak edilirken, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, pazartesi günü itibariyle kamu bankalarının promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacağını duyurdu.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Bugün itibariyle, 25 Mart Pazartesi günü, emekli maaş promosyonları başladı. Bu adımın ardından ödemelerin ne zaman yapılacağı da belli oldu. Bakan Işıkhan, "28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." dedi.

ÖZEL BANKALARDA PROMOSYON NE KADAR OLACAK?

resim-2024-03-25-103234391.png

Kamu bankalarının belirlediği promosyon rakamlarından sonra gözler özel bankalara çevrildi. Hangi bankanın ne kadar promosyon ödeyeceği merak konusu oldu. SGK Uzmanı Emin Yılmaz tahminini şu ifadelerle paylaştı: "Özel bankalarda promosyonun yüzde 50’lik artışla tahmini olarak 22 bin 500 TL’ye yükseltilmesi bekleniyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN