Emeklinin cebi parasız kalmasın diye bu da yapıldı! Sadece bu aya özel kampanya başladı, tüm emeklilere 22 Bin TL kredi

Emeklinin cebi parasız kalmasın diye bu da yapıldı! Sadece bu aya özel kampanya başladı, tüm emeklilere 22 Bin TL kredi

Milyonlarca emekli için yeni bir adım daha atıldı! Emeklinin cebi parasız kalmasın diye “yok artık” dedirtecek bir fırsat daha… Sadece bu aya özel olan kampanya başladı. Duyanlar koşa koşa başvuruya gidiyor, tüm emeklilere 22 bin TL ödeme yapılacak.

Emekliler için sık sık kampanyalar düzenlenirken bir yenisi daha duyuruldu. Emekliler için resmen bu da yapıldı. 5 değil 10 değil tam 22 bin lira ödeme yapılacak. Duyanlar başvuru yapmaya koşmaya başladı bile. İşte yeni kampanyanın detayları…

BANKALARDAN YENİ KAMPANYA

Bankalar, emekliler için sık sık farklı kampanyalar oluşturuyor. Bunlardan en çok ilgi göreni ise maaş müşterilerine özel hazırladıkları kredi ve promosyon kampanyaları oluyor. Hele ki acil kredi ihtiyacınız varsa Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, TEB, İNG, Yapı Kredi, Akbank ve diğer bir çok bankadan kredi çekmeden önce haberimizi okumanızda fayda var. Emeklilere özel yapılan kredi kampanyaları ile daha emin adımlar atabilirsiniz.

banka-001.jpg

HALKBANK

Halkbank’ın emeklilere sunduğu kredi paketi Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisidir. Bu kredi paketi kapsamında maaşlarını bu bankadan alanlar ya da almaya taahhüt edenler için özel hazırlanmıştır. Müşteriler bu kampanya ile nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranları ve esnek ödeme planı fırsatını yakalıyorlar.

Tutarı ve Ödeme Koşulları

Kredi Ödemeleri:

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

Kredi tutarı: 50.000

Kredi vadesi: 36

Aylık faiz oranı: 3,29

Tahsis ücreti: 287,5

Taksit tutarı: 2.746,66

banka2-001.jpg

AKBANK

Akbank ise müşterilerine 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Lakin detaylar için Akbank şubelerini ziyaret etmeniz gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası, geçtiğimiz günlerde Tüketici Kredisi konusuna ilişkin olarak, “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun” açıklamasını yaptı.

Bu krediden faydalanmak isteyenler istedikleri ödeme seçeneğini kullanabilir. Bu kapsamda;

50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Kredi çekme işleminde şahsi ya da maddi teminat alınmaktadır. Öte yandan banka, kredi çekecek müşterilerine Hayat Sigortası yapmaktadır.

Krediye başvurmak için şubelere gitmenin yanı sıra, web sitesi, Ziraat Mobil, internet şubesi, ATM ya da çağrı merkezi kullanabilirsiniz.

banka3-002.jpg

VAKIFBANK

Vakıfbank kredi kampanyasına ilişkin olarak, “''Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri'nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Kredinin Özellikleri Tablosu

Kredi Limitleri: 3.000-70.000 TL

Vade Aralığı: 03-36 Ay

Faiz oranı (Aylık): %3.29'dan başlayan oranlar

Kredi Tahsis Ücreti: % 0.5+BSMV

* Kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %3,29'dan başlamaktadır. Faiz oranı, kişinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna göre değişiklik gösterir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN