En güzel Mevlid Kandili mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz

En güzel Mevlid Kandili mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz

8 Kasım 2019 günü Mevlid Kandili idrak edilecek. Haberimizde bulunan en güzel ve anlamlı Mevlid Kandili mesajlarını sevdiklerinize gönderebilir kalbinizin onlarla olduğunu belirte bilirsiniz. İşte en güzel kandil mesajları..

Mevlid Kandili 8 Kasım 2019 pazartesi günü idarak edilecek. Haberimizde sizler için derlediğimiz en güzel , en kısa ve anlamlı Mevlid Kandili mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Müslüman Alemi için en kutsal ve önemli günlerden biri olan Mevlid Kandili bu gece idrak edilecek. Mevlid Kandili'nde ibadet etmek kadar sevdiklerinizi hatırlamanız ve bu güzel günlerini kutlamanız da gerekir. Kandil mesajları ile bu mübarek gecede sevdiklerinizle en özel kandil mesajlarını paylaşabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz en güzel ve anlamlı kandil mesajları ve sözleri...

EN KISA VE ANLAMLI MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

Bugün Mevlid Kandili. Bu özel günde sevdiklerinize göndereceğiniz kandil mesajı ile onları mutlu edebilirsiniz. Bu gece Mevlid Kandili için sevdiklerinize yakınlarınıza atabileceğiniz en anlamlı, en güzel mesajları haberimizde derledik. 

Bu gece Mevlid Kandili. Rebiülevvel ayının 11. gecesi kabul edilen Mevlid Kandili'nde gönderebileceğiniz en anlamlı Kandil mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Rebiülevvel ayının 12. gecesinde peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) dünyaya gelmiştir. Rebiülevvel ayı aynı zamanda hicri takvimin üçüncü ayıdır.

EN GÜZEL MESAJLAR

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevî feyziyle de daralan gönüllerimizi aydınlatan, zihinlerimizi berraklaştıran gecelerdir.

Mevlid Kandili bütün insanlığa sevgi, rahmet, huzur ve barış getirsin. Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olsun.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun. Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..

Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlid kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Kandiller; öze dönüşün, Yüce Yaratanımıza yürekten yakarış ve yönelişin, günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın, geçici olanla kalıcı olanı fark etmenin, kalp gözümüzü açıp gönül dünyamızı temizlemenin fırsatı olan, nefsin yanıltıcı arzu ve isteklerinden uzaklaşmanın imkânlarını sunan kutlu zaman dilimleridir.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN