Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinle

Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinle

Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinlemek için haberimizdeki linke tıklayın. Mevlid Kandili'nde dua okumak kadar dinlemek de makbuldür. Vidolu dua dinlemenin de bir sevabı vardır. 19 Kasım pazartesi günü bilindiği gibi Peygamberimizin doğum gecesi ve Mevlid Kandili gecesidir. Mevlid kandili duası ve namazı vatandaşların gündeminde. Bu geceyi çeşitli ibadetler ile geçirmek isteyen vatandaşlar Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinlemek de istiyorlar. İşte Hatipoğlu'nun kandil duası videosu

Mevlid Kandili gecesi Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinlemek istenler haberimizden dinleyebilir.  Peygamberimizin doğduğu gece olan Mevlid Kandili'nde ibadet edip dualar okunur. Mevlid Kandili namazından sonra Nihat Hatipoğlu'nun Mevlid Kandili duasını videodan dinleyebilirsiniz.

NİHAT HATİPOĞLU MEVLİD KANDİLİ DUASI VİDEO DİNLE

MEVLİD KANDİLİ DİLEK DUASI

Mevlid Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı etsin;

-“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”

Bu duadan sonra kişi dileğini yaradan da isteyebilir. 

HAZRETİ YUNUS PEYGAMBERİN DİLEK DUASI

Resulullah (asm) buyuruyor ki:

-“Yunus Peygamber balığın karnındayken şu duayı okuyordu: “Senden başka Allah yoktur. Allahım seni bütün noksanlıklardan uzak tutarım. Ben öz nefsime yazık edenlerden oldum.” 

Bu duayı okuyarak her hangi bir dilekte bulunan müminin dileğini yüce Allah muhakkak yerine getirir.

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun. Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlid kandiliniz mübarek olsun..

Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlid kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Kandiller; öze dönüşün, Yüce Yaratanımıza yürekten yakarış ve yönelişin, günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın, geçici olanla kalıcı olanı fark etmenin, kalp gözümüzü açıp gönül dünyamızı temizlemenin fırsatı olan, nefsin yanıltıcı arzu ve isteklerinden uzaklaşmanın imkânlarını sunan kutlu zaman dilimleridir.

Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinlemek için haberimizdeki linke tıklayın. Mevlid Kandili'nde dua okumak kadar dinlemek de makbuldür. Vidolu dua  dinlemenin de bir sevabı vardır. 19 Kasım pazartesi günü bilindiği gibi Peygamberimizin doğum gecesi ve Mevlid Kandili gecesidir. Mevlid kandili duası ve namazı vatandaşların gündeminde. Bu geceyi çeşitli ibadetler ile geçirmek isteyen vatandaşlar Nihat Hatipoğlu'ndan Mevlid Kandili duası dinlemek de istiyorlar. İşte Hatipoğlu'nun kandil duası videosu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN