Engelli çobanı sopayla darp etmişlerdi! İlk duruşmada tahliye edilen kardeşler yeniden tutuklandı

Engelli çobanı sopayla darp etmişlerdi! İlk duruşmada tahliye edilen kardeşler yeniden tutuklandı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde çobanlık yapan Nail Yener’i iki kız kardeş sopayla darp etmişti. Olayın ardından tutuklanan kardeşler ilk duruşmada tahliye edilmişti. Tepki çeken kararın ardından kardeşler yeniden tutuklandı.

Kahramanmaraş'ın Andıran ilçesi Çokak Köyü'nde yaşayan zihinsel engelli çoban Nail Yener, içki almak isteyen iki kardeşin talebini reddedince saldırıya uğramıştı. Seçil G., Yener'i sopayla darbederken, ablası Melek G. de o anları kayda almıştı.

İki kız kardeş gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmişti ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Andırın Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, savcılığın, Melek G. için 11 yıl 10 ay, Seçil G. için 7 yıl 11 aya kadar hapis cezası talebine rağmen ilk duruşmada tahliye kararı alınmıştı.

ÖNCE SERBEST KALDILAR SONRA TUTUKLANDILAR

Tepki çeken kararın ardından Adalet Bakanlığı açıklama yayınlayarak Melek G. ve S.G'nin tekrardan tutuklandığını duyurdu.

Yapılan açıklamada "Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde çobanlık yapan Nail Yener’in sopayla dövülmesi olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Melek G. ve S.G. tutuklanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN