Enkaz altında dört gün: Yaşadıklarını kayıt altına aldılar

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz hafta meydana gelen iki büyük depremden sonra bölgeden görüntüler gelemeye devam ediyor. Sosyal medyada ortaya çıkan bir videoda üç kişilik bir ailenin enkaz altında kaldığı zaman dilimlerini kayıt aldığı görülüyor. Video, 'Enkazda dördüncü gün' cümleleriyle paylaşılırken izlenme rekorları kırdı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerin ardından bazı bölgelerdeki arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Dün akşam gelen son güncelleme ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 35 bin 418 oldu.

Hala umutların var olduğu deprem bölgesinden çeşitli görüntülerse gelemeye devam ediyor. Sosyal medyada ortaya çıkan bir görüntüde bir ailenin yaşadıkları tüyleri diken diken etti.

Yıkılan evlerinin enkazında dört gündür kurtarılmayı bekleyen anne, baba ve çocuktan oluşan üç kişilik aile, dört gün boyunca nasıl bir ortamda yaşadıklarını kayıt altına aldı. 'Enkazda dördüncü günümüz, Allah bir daha yaşatmasın' notuyla paylaşılan videoda tavanın çöktüğü görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN