Erdoğan: Hiç kimsenin ayrımcılığa uğramadığı bir iklim kurduk

Erdoğan: Hiç kimsenin ayrımcılığa uğramadığı bir iklim kurduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na yazılır bir mesaj gönderdi. Erdoğan, mesajında, "Hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, ayrımcılığa uğramadığı, hayallerine giden yolda suni engellerle karşılaşmadığı bir iklimi ülkemiz genelinde hakim kıldık" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na (İstanbul HR Forum) yazılı bir mesaj gönderdi. İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte misafirlere mesaj gönderen Erdoğan, "Son 20 yılda demokrasi, temel hak ve özgürlükler, altyapı yatırımlarıyla dijitalleşme alanlarında attığımız adımlarla bu yönde çok ciddi mesafe katettik. Hangi inanca, görüşe, kökene sahip olursa olsun hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, ayrımcılığa uğramadığı, hayallerine giden yolda suni engellerle karşılaşmadığı bir iklimi ülkemiz genelinde hakim kıldık" şeklinde konuştu.

"HER AÇIDAN TEKEMMÜL ETTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 'insan kaynağının daha iyi yönetimi noktasında kurumsal kapasitesini daha da güçlendirdiği' şeklinde konuşan Erdoğan, "Vatandaşlarımızın becerilerini ve yetkinliklerini çok daha ileriye taşıyacak, kuşatıcı ve erişilebilir insan kaynağı modelini ülkemize kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde bu modelin etkinliğini artırmayı, eksikliğini gidererek her açıdan tekemmül ettirmeyi hedefliyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinden 3 bini aşkın katılımcıyı bir araya getiren kurumun uluslararası düzeyde tecrübe ve bilgi paylaşımına imkan vererek, bizlere, bu çabalarımıza katkı sunacağına inanıyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN