Erdoğan olumsuz cevap aldı, cebinden çıkardı

Erdoğan olumsuz cevap aldı, cebinden çıkardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, toplu açılış töreninde makas bulamadığı anlar komik diyaloglara neden oldu. Kurdelenin kesilmesi için makas isteyen Erdoğan, olumsuz cevap alınca cebinden çakı çıkardı: Bende doğal makas var. Devamlı yanımda taşırım.

Toplu açılış töreni sırasında başka bir kentteki açılışa canlı yayınla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, boş arazide kurdele kesilmesini bekledi.

"Makaslarımızı çocuklarımıza verelim" diyen Erdoğan'a "Sayın Cumhurbaşkanım burası tamamen doğal bir ortam. Bu açıdan çocuklarımızda makas yok" cevabı verildi.

01.jpg

Bunun üzerine Erdoğan, cebinden çakı çıkararak şu cevabı verdi: "Eee siz doğal makas bulamıyor musunuz? Doğal makasınız da mı yok?. Bende doğal makas var. Devamlı yanımda taşırım. Öğrensinler diye. Maharetleri de çoktur ha..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN