Erdoğan'dan Gazze'deki mülteci kampı yangınında hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Erdoğan'dan Gazze'deki mülteci kampı yangınında hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de bir mülteci kampında meydana gelen yangında 21 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından taziye mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı, mesajında "Bu müessif hadisede vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Filistin halkına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gazze'nin kuzeyindeki Cebaliya Mülteci Kampı'nda bir binada çıkan yangında 21 kişinin öldüğü bildirildi. Acı olaya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşarak Filistin halkına başsağlığı diledi.

'21 KARDEŞİMİZİN VEFATI BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ'

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Gazze’de meydana gelen yangın felaketinde aralarında çocukların da olduğu 21 Filistinli kardeşimizin vefatı bizleri derinden üzdü. Bu müessif hadisede vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Filistin halkına başsağlığı diliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN